VAKWERKER UITGELICHT

Els Lücker van Aw Mök

profielfoto-vakwerkwebsiteHet begon met een whatsapp van Patricia op 10 februari 2016: ‘Els … ik was me tijdens de autorit aan ’t bedenken … kaarten met Sittardse teksten/spreuken/uitdrukkingen … is dat niet leuk?’ En waarom weet ik niet maar ergens begon er gelijk iets te kriebelen. Ik verzon het mannetje met de tekstwolk, de naam Aw Mök en een kleurige herkenbare lay-out. Ik kocht ’t Gruin Buikske van ’t Zittesj, maakte een Facebookpagina aan en vanaf het begin sloeg het concept aan.

Zowel op Facebook als bij Vakwerk zijn de reacties heel erg positief en er worden regelmatig ideeën voor nieuwe producten aangedragen. Op dit moment zijn er ongeveer 50 kleurige kaarten voor alle gelegenheden, mokken, sleutelhangers, shoppers, een kwartetspel en cadeaulabels. Alles is terug te vinden op de website van Aw Mök en alle Aw Mök producten worden exclusief bij Vakwerk verkocht.

Voor mij is Vakwerk de perfecte verkoopplek. De locatie in het centrum van Sittard is ideaal, de openingstijden zijn ruim en het allerbelangrijkste: de samenwerking met Patricia is super, ik hoef me nergens druk over te maken! Regelmatig loop ik er binnen, niet alleen als de collectie aangevuld moet worden maar ook gewoon voor de gezelligheid en om tussen het steeds wisselende aanbod te snuffelen. Soms zie ik mensen bij mijn spullen staan en hoor ik hun reacties op de teksten … verrassend leuk!

Zo is Aw Mök onverwacht in een sneltreinvaart de derde tak van mijn bedrijf Lücker Design geworden! Als grafisch vormgever werk ik al vele jaren in opdracht van verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Ik ontwerp o.a. logo’s, folders, brochures, advertenties, banners en boeken. Daarnaast ben ik ontwerper van wenskaarten bij Kaartje2Go, waarvan het grootste gedeelte op mijn website De Leukste Kaarten te zien is.

Het motto van mijn bedrijf is: woorden en beelden maken samen het verhaal!

mei 2016

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmailPrint