VAKWERK SITTARD is geopend!

De plek waar vraag en aanbod elkaar vinden in een sfeer van ontmoeting. Voor alle drie kun je hier terecht: om ruimte te huren voor je eigen creaties en producten, om rond te neuzen in het gevarieerde aanbod én om zomaar even neer te strijken.

Aan de straatzijde vind je onze ontmoetingsruimte. Het is hier heerlijk vertoeven aan de grote tafel, met een kopje koffie en een krantje of tijdschrift. Of je ploft neer in onze gezellige loungehoek. Ook aan de kleintjes is gedacht.

Wekenlang zijn we bezig geweest om het prachtige monumentale pand om te toveren tot een enorme, riante etalage. Die bestaat onder andere uit prachtige handgemaakte houten rekken.
En het gaat al als een trein. De rekken vullen zich gestaag. Dagelijks komen er nieuwe aanmeldingen binnen. Schilderijen, beelden, foto’s, sieraden, keramiek, vintage, kleding… je kunt het zo gek niet bedenken. Daarbij spreekt het vanzelf dat alle aanbod aan onze kwaliteitsnorm voldoet.

Je vindt VAKWERK SITTARD in het historische centrum van Sittard, op een steenworp afstand van de Markt. Kijk hier voor een routebeschrijving.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInPinterestEmailPrint